Velykiniai patiekalai jūsų stalui: greita, įspūdinga ir nepamirštama!
Šiais metais Velykų šventė jūsų namuose gali virsti tikra gurmaniška patirtimi – tapkite pagrindiniu veikėju savo virtuvėje ir per 20 minučių paruoškite patiekalus, vertus geriausio restorano! Elegantiški, bet lengvai paruošiami patiekalai nustebins jūsų artimuosius, o jums liks laiko mėgautis švente be streso.
Patiekalai jūsų Velykų stalui :
- Aštuonkojis,citrusiniu aromatu persmelktas su traškiomis jaunomis bulvytėmis ir chorizo traškučiais 1.5kg. 90 €
- Iškaulintas ančiukas su apelsinų ir klevų sirupo glazūra, šakniavaisiais ir keptomis baby bulvytėmis, patiekiamas su bruknių padažu. 600g. 45 €
- Antienos šlaunelės Confit (6 vnt.) su marinuotų razinų padažu, karamelizuotų slyvų ir kuskuso salotomis. 1.2kg. 68 €
- Ėrienos kulninė (3 vnt.) su mėtos chimichurri padažu ir traškiomis bulvytėmis. 1.1kg. 69 €
- Veršienos nugarinė su kaulu su šalavijų padažu, prosciutto traškučiais ir karštomis šparagų salotomis. 2kg. 110€
Šaltų užkandžių asorti :
- Veršienos Vitello Tonnato su kreminiu tuno padažu ir traškiais kaparėliais. 500g. 60€
- Brandintos jautienos Roast Beef su marinuotomis daržovėmis ir grūdėtų garstyčių padažu. 500g. 50€
- Ant žarijų kepta rožinio tuno filė Niçoise stiliumi. 500g. 50€