Skip to main content

Velykiniai patiekalai

Velykiniai patiekalai jūsų stalui: greita, įspūdinga ir nepamirštama!

Šiais metais Velykų šventė jūsų namuose gali virsti tikra gurmaniška patirtimi – tapkite pagrindiniu veikėju savo virtuvėje ir per 20 minučių paruoškite patiekalus, vertus geriausio restorano! Elegantiški, bet lengvai paruošiami patiekalai nustebins jūsų artimuosius, o jums liks laiko mėgautis švente be streso.

Patiekalai jūsų Velykų stalui :

  • Aštuonkojis,citrusiniu aromatu persmelktas  su traškiomis jaunomis bulvytėmis ir chorizo traškučiais 1.5kg. 90 €
  • Iškaulintas ančiukas su apelsinų ir klevų sirupo glazūra, šakniavaisiais ir keptomis baby bulvytėmis, patiekiamas su bruknių padažu. 600g.  45 €
  • Antienos šlaunelės Confit (6 vnt.) su marinuotų razinų padažu, karamelizuotų slyvų ir kuskuso salotomis. 1.2kg. 68 €
  • Ėrienos kulninė (3 vnt.) su mėtos chimichurri padažu ir traškiomis bulvytėmis. 1.1kg. 69 €
  • Veršienos nugarinė su kaulu  su šalavijų padažu, prosciutto traškučiais ir karštomis šparagų salotomis. 2kg. 110€

Šaltų užkandžių asorti :

  • Veršienos Vitello Tonnato su kreminiu tuno padažu ir traškiais kaparėliais. 500g. 60€
  • Brandintos jautienos Roast Beef su marinuotomis daržovėmis ir grūdėtų garstyčių padažu. 500g. 50€
  • Ant žarijų kepta rožinio tuno filė Niçoise stiliumi. 500g. 50€

Užsakymų pristatymas Vilniuje : Balandžio 19d. nuo 15H iki 21H ; Balandžio 20d. nuo 9H iki 14H

Užsakymai priimami iki Balandžio 17d. 16H.

Catering@allchefs.lt

Užklausos forma